Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2014 21:47:21

Vzkaz pro lidovce Hellera

Vzkaz pro lidovce Hellera

Reakce na článek pana Hellera Rusofil Filip

Pane Hellere. To, co řekl předseda komunistů Vojtěch Filip v souvislosti s úmrtím Vasila Biľaka, a to, že "dnešní doba se na zvací akt dívá různými pohledy", není souhlas se srpnovou invazí roku 1968 do Československa. Komunistická strana Čech a Moravy několikrát v minulosti odsoudila události roku 1968. Od vás, jakožto od zapáleného lidovce a mluvčího studentů, v minulosti protestujících proti koalici v Jihočeském kraji, nelze očekávat, že se budete držet faktů a nikoliv svých obvyklých lží a představ. Tak, jak nám to do teď bravurně dokazujete.
Za druhé. Nevím o tom, že by pan předseda Vojtěch Filip za minulého režimu udával lidi. To je další lživý a ubohý výmysl z Vaší hlavy. Můžete mi říci, jak jste na to přišel?
Tím, co jste dnes napsal, jste nám všem dokázal, že Vy jako politik nikdy neuspějete, protože politik by měl být inteligentní a nikoliv vulgární . Budete se muset smířit s tím, že navždy budete hrát jen druhé housle a maximálně iniciovat trapné antikomunistické protesty proti demokraticky, opakuji demokraticky zvoleným komunistickým krajským zastupitelům.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama