Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2014 13:15:02

Mohou lidé sami sobě vládnout ?

Mohou lidé sami sobě vládnout ?

Neschopnost a úplatnost zákonodárných sborů, ministerstev a dalších institucí státu, které byly vytvořeny pro potřebu i ochranu občanů a občané je platí svými daněmi je již dále neúnosná.

 Čas na změnu se blíží a stejně jako Héráklés vyčistil chlévy krále Augiáše, mohou občané této země (a nejen ČR) vymést špínu a zlo zakořeněné na našich rádoby úřadech.

 Principem je volný výběr mezi občany v místě svého bydliště. Obecní či městské zastupitelstvo je dostatečně početné, aby obsáhlo zájmy daného města či obce. Lidé mezi sebou vybírají schopné a čestné, kteří chtějí ve svých městech a obcích žít v pohodě a dostatku, bez zlodějů, zločinu a porušování práva. Vybrané spoluobčany pak mohou navrhnout na samostatnou kandidátku, kterou samozřejmě podpoří.

 Volby již nejsou o boji politických stran, ale o prosazení vůle občanů žít opět normálně. Návod jak se na volby připravit a jak vymýtit (nejen) v českých zemích zlo je obsažen v novém modelu společnosti „ekonomický privatismus“. Dochází nejen k eliminaci trestné činnosti, ale především k nastartování ekonomiky, vytvoření tržního prostředí a posílení práva na všech stupních.

 Lidé si začnou vážit opět sami sebe a svých blízkých, ctít hodnotu práce a ruce natažené pro úplatky, dotace, sponzorské dary a jiné bezpracné zisky začnou opět pracovat. Kdo nepracuje, ať nejí!

A pokud pracuje, dostává za kvalitní práci dostatek pro své potřeby i pro odvod do společné kasy, která však oproti dnešku musí plnit pouze potřeby občanů! Seznamte se s modelem nové společnosti. Naleznete řešení pro všechny oblasti života společnosti. Reálné a skutečné. Mnoho dílčích částí je již dnes plně funkčních, je třeba jen jednotlivé části spojit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama