Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2014 16:50:46

Polská provokace: Pedofilní bestie pro naše děti!

Polská provokace: Pedofilní bestie pro naše děti!

Poláci opět provokují!

Polská provokace: Pedofilní bestie pro naše děti!

Polská provokace: Pedofilní bestie pro naše děti!


















17. února 2014
Poláci opět provokují! Roky k nám vyváží závadné potraviny, sračky, které díky neschopnosti české politické reprezentace plní regály obchodních řetězců v ČR.

Protože v Evropě zřejmě máme pověst národa, který si nechá vše líbit, a jenž otevírá svou náruč všelijakým sexuálním deviantům (v souladu s filosofií pravdoláskařů), nepřekvapí skutečnost, že nedávno propuštěný polský pedofil a brutální vrah čtyř dětí Mariusz Trynkiewicz pravděpodobně zamíří k nám (podle některých informací se už v ČR nachází).

Že je polská justice stejně prohnilá jako ta naše, není po propuštění masového vraha na svobodu vůbec pochyb. Masovým vrahům se dává šance na nový život s novou identitou, na oběti a jejich rodiny se kašle! Deviant Trynkiewicz se vůbec netají tím, že na svobodě hodlá opět vraždit.

Dělnická strana sociální spravedlnosti ve svém programu prosazuje TREST SMRTI pro brutální vrahy! Žádná lítost! Zdravá společnost by Trynkiewicze již dávno popravila. Zdegenerovaný stát místo ochrany dětí řeší „nový život“ pro bestiálního pedofila!

Postavme se těmto zrůdám a jejich psychopatickým ochráncům z České republiky a Polska! Jde o naše děti!

Martin Kněžický

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama