Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2014 8:43:02

Z veletrhu cestovního ruchu Holiday World

Z veletrhu cestovního ruchu Holiday World

V pražských Holešovicích začal ve čtvrtek 20. února mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday world. 23. ročník proběhl společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v

V pražských Holešovicích začal ve čtvrtek 20. února mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday world.  23. ročník proběhl společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel  a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show.

Středočeský kraj byl na veletrhu zastoupen nikoliv vlastním stánkem, ale řadou svých měst a organizací. Typickým příkladem byl samostatný stánek města Příbram, kde se prezentovalo i Hornické muzeum, v rámci Asociace cestovních kanceláří návštěvníci mohli vidět i stánek Regionálního muzea v Mělníku či v rámci prezentace města Kutná Hora i České muzeum stříbra. Nechyběl ani „středočeský“ aquapark v Čestlicích.

„Na veletrhu byla míra zastoupení krajů velmi rozdílná, mezi největší vystavovatele se řadila Jihočeská centrála cestovního ruchu a Ústecký a Liberecký kraj, který představoval i projekt cestovního ruchu na letošní rok – „Po stopách letokruhů“. Veletrh žil od prvního dne tanečními přehlídkami, ochutnávkami místních specialit i ukázkami historických a pohádkových postav. Hned na úvod veletrhu proběhla veřejná tisková konference pohádkových regionů ČR, nechyběl ani populární Švejk. Pro návštěvníky bude jistě zajímavý i doprovodný program, např. expozice Muzea Karla Zemana.“ poznamenal radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který veletrh navštívil.

Některé zde vystavované projekty jsou realizovány i s podporou Středočeského kraje. Velkého zájmu se těšily třeba „Labská stezka“ či „Česko jede“, které na veletrhu podpořil i předseda Výboru pro regionální rozvoj Karel Horčička.

Veletrh je pro návštěvníky otevřen až do neděle 23. února.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama