Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2014 12:52:54

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DSSS pozve zástupce Pravého sektoru do ČR

DSSS pozve zástupce Pravého sektoru do ČR

Pravý sektor







24. února 2014
Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) se rozhodla zaslat oficiální pozvánku pro představitele ukrajinské nacionalistické strany Pravý sektor k návštěvě České republiky.
 
Podle posledního vývoje událostí na Ukrajině je zřejmé, že právě členové a sympatizanti Pravého sektoru sehráli rozhodující roli v protestech, které se snažili a stále ještě snaží přivlastnit si proevropští kolaboranti v čele s Kličkem či Tymošenkovou.
 
Pokud bude výsledek ukrajinského dění v čele s Pravým sektorem znamenat odstranění všech zkorumpovaných politiků, strůjců tzv. oranžové revoluce, garnitury oligarchů a korupčníků, bylo by potřebné a přímo žádoucí vyvézt „národní revoluci“ i do jiných zemí, Českou republiku nevyjímaje. I zde nám totiž vládnou zkorumpovaní politici s kmotry v zádech, kteří ovládají celý systém  a silové složky. A pokud to šlo svrhnout  na Ukrajině, proč ne v České republice?
 
Je nutné nastartovat „Evropské jaro“, které bude znamenat přebírání otěže národními silami s cílem obnovení plné suverenity státu v Evropě. Impulsem k tomuto kroku by mohly být i volby do Evropského parlamentu, v nichž bude DSSS prosazovat heslo „Pryč z EU = pryč z krize.  

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama