Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2014 13:02:13

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

Proti režimu aktivním odporem

Proti režimu aktivním odporem

Proti režimu aktivním odporem


















25. únor 2014
Dnes si připomínáme neblahé výročí komunistického puče z roku 1948. Čtyřicet let žil náš národ v totalitě. Nesměli jsme svobodně mluvit, studovat, cestovat do zahraničí. Odpůrci KSČ byli popravováni, zavíráni a společensky dehonestováni.

Pak přišel rok 1989. Očekávaná revoluce skončila jako velká tragikomedie. Komunističtí zločinci vyměnili kabáty a legitimace. Estébáci začali podnikat a systematicky rozkrádat národní hospodářství. Obě skupiny odložily rudý prapor, aby následně byla pozvednuta vlajka Evropské unie. Kdo nesouhlasí, je extremista a neonacista.

Skutečnost, že dnes v parlamentu zasedají poslanci komunistické strany, jejíž představitelé beztrestně znevažují oběti své ideologie výroky typu: „Milada Horáková byla popravena, protože se přiznala", je pouze jedním z následků výše uvedeného.

Naděje umírá poslední. Právě v těchto dnech padají pomníky komunismu na Ukrajině. I tam měli a mají své překabátěné bolševiky, kteří společně s oligarchy (česky „kmotry“) po léta vysávali národ. Kdo nesouhlasil, byl ocejchován extremismem a neonacismem.

Jak jsme mohli zvláště uplynulý týden vidět v ukrajinských ulicích, proti neobolševismu protestovat mírumilovnými prostředky nestačí. Proti tyranii se lze postavit jedině aktivním odporem! Pak se teprve dají události do pohybu.

Viktor Štrajt

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama