Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2014 9:16:31

Vandas (DSSS)

Vandas (DSSS)

VANDAS: Nechceme korán na základních školách

 13. března 2014 To co se zatím zdálo být jen nenápadné, možná nikým nepozorované, se zakrátko může stát děsivou skutečností. Muslimové v České republice totiž začnou stupňovat své požadavky, mezi které například patří vyučování na státních školách, zakládat své vlastní školy nebo právo oddávat.

Důvodem pro tato „muslimská práva“ je uplynutí lhůty deseti let, kdy Ústředí muslimských obcí získalo státní registraci. Vyznavači islámu nyní chtějí získat potřebných deset tisíc podpisů, které by jejich snahu podpořily.

Tak či tak, musíme v nadcházející blízké budoucnosti počítat s tím, že muslimové budou stále častěji požadovat aplikaci svých zvyků a tradic do naší společnosti. To je však cesta do pekla. Nebo snad opravdu chceme mít korán na základních školách? Já rozhodně ne!

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Více k tématu: http://zpravy.idnes.cz/muslimove-chteji-ucit-na-skolach-i-oddavat-fiv-/domaci.aspx?c=A140311_155018_domaci_jj


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama