Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2014 9:47:48

Komárek (DSSS)

Komárek (DSSS)

Krysy první opouštějí loď!

Když se podíváme na čínský horoskop, tak krysa je tvrdohlavý tvor, který neustále tvoří svým jednáním kolem sebe chaos. Ve společnosti je jako doma, dokáže z každého vytáhnout informace ze soukromí a z toho těžit. S tím se pojí skutečnost, že krysa ráda šíří klepy o okolí. Nemá příliš mnoho skutečných přátel, ale spíše známých. Krysa žije přítomným okamžikem a snaží se labužnicky vychutnat, co může poskytnout život. Je inteligentní, vynalézavá a přizpůsobivá. Panuje u nich složitá hierarchie.

Ano, jedná se o ODS, kdy ze strany mizí tisíce členů. Před více jak 20 lety jim pomohla ODS dostat se nahoru, protože byla na výsluní. Nyní tyto krysy, kariéristé, prospěcháři se snaží dostat tam, kde ještě mohou nějaké peníze shrábnout. Jsou to lidé bez morálky, mající daleko do důchodu a značnou část svého života prožili v politice a v občanském životě zřejmě neobstojí.

Místní organizace zeštíhlují, opouštějí je starostové, radní či jiní funkcionáři, kteří zjistili, že dnes nemají šanci dostat se zpět na výsluní z důvodu značného poklesu preferencí ODS. Před volbami dochází k přestupnímu termínu, tj. změna dresu, a to nejen ve vládních stranách, nýbrž i neparlamentních.

To přijde pouze tzv. nastřel, jestliže bude DSSS kandidovat v komunálních volbách, protože mají dobře zmapováno, kde byl dobrý výsledek s možností dostat se opět do funkce. Tak se nabídnou, že nám chtějí pomoci, že mají zkušenosti, spoustu voličů a známých a jsou ochotni vstoupit i do naší „extrémistické, radikální“ strany s tím, že je potřebná změna ve společnosti a základem jsou obce. Avšak půjdou pouze na volitelné místo, nejlépe na první. Když si ale uvědomíme, že loajální byli vůči svému vedení či špičkovým členům své strany, na které je či bylo podáno trestní oznámení a nevadilo jim to, tak jsou to opravdové krysy, které se vyhřívaly výměnou za loajalitu k opravdovým krysám.

Proto je nutné pamatovat si a ukazovat na jména krys, protože se objeví na kandidátce jiných stran. A strany, které tyto lidi přijmou za své členy, v dalších volbách nevolit.

Uvědomme si, se nejedná jen o placené podržtašky, ale i věčně neukojené či nedoceněné řitní alpinisty, kteří za každou cenu chtějí být u moci. Morálka a čest je pro ně tabu – hlavně moc a peníze.

Mgr. Václav Komárek, DSSS Ostrava


Více na : http://nebruselu.dsss.cz/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama