Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2014 12:12:27

DSSS odstartovala eurokampaň. Vlajka EU vzala za své

DSSS odstartovala eurokampaň. Vlajka EU vzala za své

DSSS odstartovala eurokampaň

 

DSSS odstartovala eurokampaň. Vlajka EU vzala za své

Praha-22-3-2014
















24. března 2014
V sobotu 22.3. byla v Praze na Jungmannově náměstí, symbolicky poblíž Evropského domu, odstartována kampaň Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) k volbám do Evropského parlamentu.

S projevem vystoupil lídr volebního uskupení Dělnická strana sociální spravedlnosti – NE diktátu Bruselu! Tomáš Vandas, v němž představil hlavní programové priority a postoje strany současnému směřování Evropské unie. V projevu mj. zaznělo:

„Když v roce 1996 podala vláda České republiky pod vedením Václava Klause přihlášku do Evropské unie, asi si tehdy málokdo dovedl představit, co to bude vlastně pro naši zemi znamenat a jak se evropské společenství za ta léta promění.

Z původní myšlenky spolupracujících států na hospodářské bázi se postupně vyklubal byrokratický moloch, kde se nejen nekontrolovatelně utápí finanční příspěvky členských států, ale který si postupem času uzurpoval právo rozhodovat o směřování a vývoji samostatných států, diktovat jim různé předpisy a vyhlášky a direktivně stanovovat výmysly bruselských byrokratů.“

Projev se snažila narušit asi dvacítka anarchistů, kteří jako omšelá kulisa často doprovází akce a shromáždění DSSS.

Jako vyjádření postoje k současné Evropské unii došlo k zapálení vlaky EU, která, jak řekl Tomáš Vandas, „je pro nás bezcenným hadrem, neboť my, vlastenci, uznáváme pouze vlajku národní, českou“.

Tiskové centrum DSSS

Více na  :     http://nebruselu.dsss.cz/dsss-odstartovala-eurokampan_-vlajka-eu-vzala-za-sve                        

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama