Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2014 0:48:59

Poslední rozloučení s generálním tajemníkem

Poslední rozloučení s generálním tajemníkem

ÚV KSČ jsou doručovány upřímné soustrasti, za které děkujeme.

Ústřední výbor Komunistické strany Československa obdržel smutnou zprávu, že v neděli 23.3.2014 zemřel jeho generální tajemník, soudruh Miroslav Štěpán.

Ing. Miroslav Štěpán, CSc., svůj život zasvětil poctivým lidem a společnou prací s nimi usiloval o lepší budoucnost. Odešel v něm statečný soudruh, komunista, vlastenec a internacionalista. Jeho životní příběh, trvalé sebevzdělávání a analýzy společensko-politické situace doma i v zahraničí, stejně jako řada funkcí, které nezištně zastával v naší republice a v mezinárodních organizacích, mu přinesly nejen poznání světa a jeho problémů, ale také například nesčetné přátele. Spolu s jeho vlastním úsilím přispěly k plnému rozvinutí jeho organizačních schopností a politického talentu. Ústřední výbor KSČ vyjadřuje rodině soudruha Miroslava Štěpána upřímnou soustrast a děkuje jeho manželce a synům za zázemí, které našemu generálnímu tajemníkovi vytvářeli. Jen díky tomu mohl s námi dlouhodobě pracovat tak, jak potřeboval, a mnohému nás naučit.

Náš Mirek nám zůstane navždy v paměti jako rozený politik, na sobě pracující komunista, zocelený člověk, jako jediný aktivní komunistický funkcionář, který byl schopen po roce 1989 rozpoznávat podstatu věcí a formulovat strategické a taktické cíle. Miroslav Štěpán nezradil svůj život ani nás. Byl trpělivým kamarádem, jehož soukromý i stranický život jsou a budou nadále příkladem pro následovníky.

ČEST JEHO PAMÁTCE!

Ústřední výbor KSČ


Poslední rozloučení s Ing. Miroslavem Štěpánem, CSc., se koná v pátek, 28.3.2014 ve 12.00 hodin ve Velké obřadní síni Krematoria Strašnice, Praha 10.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama