ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2014 12:09:19

JAK A KDO PERE ŠPINAVÉ PENÍZE

JAK A KDO PERE ŠPINAVÉ PENÍZE

Ministr financí Andrej Babiš i jeho náměstek Závodský byli 27. února 2014 informováni o podstatě následného článku stanoviskem k odvolání ředitele odboru Ministerstva financí. Neudělali vůbec nic. Na podnět nereagovali.

V r. 2010 se v Praze uskutečnila zajímavá akce náhončních hráčů hazardních her na zahraniční servery, nabízející shodné hry jako na českých výherních automatech nebo tzv. terminálech. Jejím cílem bylo upozornit co nejvíce lidí na možnost zahrát si na internetu za astronomické sumy a také tam zbohatnout nebo vše prohrát. Bez ohledu na věk hráče, který je v ČR limitován 18 lety.  Prezentace neunikla živnostenskému společenstvu Hospodářské komory ČR s názvem Česká komora loterního průmyslu. To proto, že měly být organizovány nelegální hry k tíži nejen českých veřejných rozpočtů, ale také oficiálních, legálních firem dávajících práci tisícům zaměstnanců zábavních podniků. Proto byla kontaktována Bezpečnostní informační služba, jejíž náplní je mimo jiné sledování  aktivit ohrožujících ekonomickou bezpečnost země. Příjmy veřejných rozpočtů z legálně provozovaných sázkových her totiž dosahují miliard korun ročně.Od akce z r. 2010  zaplavují vybraná česká média reklamy na zahraniční servery nabízející hazardní hry a hlavně objevili se lidé, kteří ihned poté založili občanská sdružení, jež se začala zabývat problémem, který do té doby nikoho netrápil: LEGÁLNÍM ČESKÝM PROVOZEM sázkových her.

Provozování zahraničních internetových sázkových her bez českého povolení je na území ČR  trestným činem, protože je dokazatelné, že jedna strana sázkového vztahu se nachází na českém území, a to sázející.   Prostředky takto vyprodukované jsou proto peníze získané z trestné činnosti.  Zahraniční provozovatelé serverů je inkasují, aniž by v Česku uhradili jedinou korunu odvodů, daní, investovali do provozoven, zaměstnanců. Jsou to stoprocentně  “špinavé” peníze ve výši cca 5 miliard korun ročně.  

Počet hráčů na zahraničních serverech se jim však nezvyšoval tak, jak by si přáli. Proto realizovali shodný trik, jako alkoholová mafie během americické prohibice. Najali si náhončí a žadatele o legislativní změny, aby právní cestou zákazů přesměrovali hráče na své servery.  Část z černých peněz tak investovali do budoucnosti. Štědře obdarovávali a obdarovávají zahraniční společensky prospěšné a ekologické fondy, které poté následně v Česku financují vybraná občanská sdružení,  jejichž členové více než aktivně vyjíždějí do míst v celé české republice, lžou o situaci v legálním loterním prostředí a organizují útoky proti všem, kteří postupují v souladu s platnou a účinnou českou legislativou v oblasti sázkových her. Zastrašují úředníky, mediálně šikanují každého, kdo nechce přijmout omezující vyhlášky, dehonestovali pracovníky úřadů obcí, ale i ministerstva financí jen za to, že dodržovali zákon. Zastrašují i ty, kteří veřejně upozornili  na jimi prováděnou legalizaci černých peněz, z nichž jsou jejich aktivity financovány. Kdo se seznámil s praktikami americké mafie ví, že právě angažování členů Armády spásy v boji proti alkoholu, přinášelo alkoholové mafii ty největší zisky.  Mafii, ať je jakákoliv,  totiž nejvíce vadí LEGÁLNÍ provoz. Proto se všude na světě a všemi metodami snaží určitá odvětví omezit nebo zakázat tak, aby začal kvést černý trh, který mohou kontrolovat a profitovat z něj.

Čeští “občanští aktivisté z řad zelených a pseudoekologů”  velmi dobře vědí, že peníze na jejich “činnost” pochází z nelegálních sázek na území České republiky, uvedený původ zamlčují a z příjmů žijí. Tím je bezesporu naplněna skutková podstata zločinu legalizace výnosů trestné činnosti.

Právě v tomto duchu bylo podáno trestní oznámení.

Před hodinou vydalo Ministerstvo financí tiskovou zprávu o boji proti nelegálnímu hazardu. Zapomnělo jen přiznat, že na vše upozornily české profesní svazy legálních provozovatelů sázkových her, které varovaly, že restrikce, nulová tolerance a požadavky na všechny možné způsoby omezení legálního provozu nemohou přinést nic jiného, než černý trh.  Noví ministerští úředníci bez jakýchkoliv zkušeností budou konfrontováni se zahraničními provozovateli a organizátory černých heren, kteří mají náskok, který získali při přebírání legálního trhu v okolních evropských zemích... 

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama