ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2014 7:30:00

Spolupracujme se seniory! Vyplatí se to nám všem

Spolupracujme se seniory! Vyplatí se to nám všem

V Liberci proběhla ustavující konference Krajské rady seniorů, jíž jsem se coby host zúčastnila. Při té příležitosti jsem vyslovila přání vzájemné spolupráce, která by vedla ke zlepšení životních podmínek seniorů.

Už díky mému dlouhodobému působení v sociální sféře, přesněji v práci se seniory, mě opravdu velmi potěšilo, že jsem byla pozvána a mohla se zúčastnit ustavující konference Krajské rady seniorů Libereckého kraje. K této příležitosti jsem si připravila krátké vystoupení, v němž jsem poděkovala za pozvání a vyslovila přání, abychom s Krajskou radou seniorů, jejíž předsedkyní byla zvolena Miroslava Palečková, navázali úzkou spolupráci.

Protože problémů, které se přímo dotýkají seniorů a které je nutné řešit co nejdříve, je opravdu přehršel. Jen namátkou nízké důchody a oproti tomu neustále rostoucí náklady na živobytí, problematika sociálního bydlení, kterou nikdo dlouhodobě neřeší, špatná dostupnost kvalitní zdravotnické péče, ale například i nedostatečná nabídka širokého spektra sociálních služeb. A takto bych mohla pokračovat.

Z výše uvedeného je jasné, že před seniory, ale hlavně před námi poslanci stojí obrovský kus práce. Sama za sebe mohu slíbit, že udělám vše pro to, aby se seniorům v celé naší republice žilo o poznání lépe. Zároveň věřím, že alespoň část znalostí a zkušeností, kterými senioři oplývají, nám během naší spolupráce předají. Protože senioři jsou ti, kteří by nás mohli mnohému naučit, a bohužel také ti, které téměř nikdo neposlouchá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama