Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2014 10:13:51

Vyjádření se ke lživé kampani pana Lukáše Staňka

Vyjádření se ke lživé kampani pana Lukáše Staňka

Rád bych učinit krátké prohlášení k pomlouvačné kampani pana Lukáše Staňka vůči mé osobě.

            Jsem rozvedený a podruhé ženatý. To jsou veřejně známá a dohledatelná fakta. Mám tři děti. Z prvního manželství syna Tobiáška a dceru Anežku, o které pečuji v rozšířené péči. Z druhého manželství pak syna Tomáška. 

Ostatní informace zveřejněné panem Lukášem Staňkem (Pospíšilem či jiným pseudonymem) jsou lživé s cílem poškodit mou osobu před blížícími volbami. Vzhledem k tomu, že toto není první útok podobného druhu, jsem se rozhodl na pisatele podat trestní oznámení pro pomluvu, stalking a kyberšikanu.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kteří za mnou stojíte, především své ženě Ivaně a nejbližší rodině.  Velice si toho vážím.

Celou záležitost beru za uzavřenou, a proto se jí dál nebudu zabývat.

S pozdravem Tomáš Zdechovský

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama