Libor Lorenc

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2014 20:51:05

Asistenti prevence kriminality

Asistenti prevence kriminality

Jak to vidí občané našeho města a celé ČR? Děkuji za reakce a příspěvky v sekci komentáře.

Vážení občané města Šternberka.

Jistě jsme již všichni zaregistrovali v našich ulicích dva uniformované mládence s nápisem na zádech asistent prevence kriminality. Které město a radnice velice hájí a vychvaluje, stejně tak jako nepostradatelnou MP.

Docela mne zajímá, jaký pohled na tyto človíčky mají občané našeho města. Protože, zatím jsem měl vždy jen tu čest potkat je v družném rozhovoru mezi sebou a procházet se v krásných dnech po městě se slunečními brýlemi a slunit se. Proč vůbec za takové pozice plýtváme penězi? Ano vím, neplatí to město, ale stát a tudíž všichni daňový poplatníci. Je to vůbec k něčemu? Proč by měli suplovat práci již zřízené a už tak dost drahé MP? Hlavou se mi honí spousta otázek, ale myslím si, že to prozatím stačí a jsem zvědav na názory občanů.

Netvrdím, že třebas již někomu pomohli a snad jsou dokonce i potřební, ale zatím jsem přesvědčen o opaku. A proto se touto formou snažím zjistit, zda jim náhodou nekřivdím.

Na můj dotaz, přímo jich. Jaké to je slunit se, toulat se městem a vlastně nic moc nedělat. A brát za to peníze nedokázali konkrétně odpověď. A věřím, že ta výplata nebude malá tak jako mají například prodavačky v našich marketech. A proto se ptám zde veřejně občanů, jak se na tuto věc dívají a zda se již s potřebou těchto lidí setkali.

Předem děkuji za slušné příspěvky a plodnou debatu.   Lorenc L.

Více na : http://www.sternberk.org/view.php?cisloclanku=2014033102

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama