Milan Sůra

I will never accept Defeat..
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2014 9:22:07

Míříme do záhuby?

Míříme do záhuby?

Dnes a denně se setkávám s názory lidí, které se přirozeně různí. Některé spojuje hluboká myšlenka a některé jako by lidé říkali bez špetky rozumu.

To, že lidé nevěří politikům, na to jsme si již zvykli, to že přestali věřit i Policii, to je přirozený vývoj a směr, kterým nás naše vlády vedou. Ale to že už nevěříme ani jeden druhému, mě přivádí na myšlenku: Kdy se to v nás zlomilo a kde že se stala chyba.


Není smutnější pohled než vidět bezmoc člověka, kterého napadá skupinka lidí na veřejném prostranství a dav okolo jen přihlíží, než celý incident skončí. To že se v této zemi začal každý starat jen sám o sebe je vinou zkorumpovaných politiků a bezmocné policie, která si slova pomáhat a chránit vykládá tak trošku podle sebe.

Aby toho všeho nebylo málo, existují tu ještě party rádoby ochránců práv, které aktivity těchto skupin podporují. Naštěstí se mezi námi ještě stále najdou lidé, kterým není lhostejný osud této země, a kteří se snaží situaci změnit.

Přestože jim vláda i policie neustále hází klacky pod nohy, vytrvávají ve svém úsilí a snaží se stále dokola otevřít lidem oči, aby i oni konečně procitli a střízlivým pohledem viděli to, co se v této zemi skutečně děje.

                                                                                              -Milan Sůra-

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama