ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2014 18:49:58

Mirka Spáčilová získala slevu na chlazená kuřata do konce roku.

Mirka Spáčilová získala slevu na chlazená kuřata do konce roku.

V 17,00 publikovala kulturní redaktorka MF Dnes, paní Mirka Spáčilová, své hodnocení volebních spotů politických stran. Strhala všechny. Jen vychválila svého chlebodárce. Získala tak slevu na chlazená kuřata do konce roku. Gratulujeme.

Paní Mirky Spáčilové si odborná veřejnost více méně vážila. Po dnešním  projevu je však jasné, že je schopna za půl kosteleckého párku napsat prakticky cokoliv. Volební spoty nejsou uměleckým dílem. Jejich poslání je, paní Spáčilová, zcela jiné.  Klesla jste na úroveň  paní Františky z Blesku. Škoda. 

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !, kandidující do Evropského parlamentu pod č. 28 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama