Ing Roman Škrabánek

  • Úsvit
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2014 17:34:07

Členství v EU nesmí být nadřazeno národním a státním zájmům

Členství v EU nesmí být nadřazeno národním a státním zájmům

Vyjádření Romana Škrabánka ke kauze Kláry Samkové

Informace o rozhodnutí předsednictva Úsvitu v souvislosti s kauzou Kláry Samkové mě zastihla během kontaktní kampaně na Moravě. Rozhodnutí považuji za odvážné a za daných okolností zřejmě jediné možné. Klára Samková vykonala v kampani velký kus práce, vážím si jí a věřím, že cíleně načasovaná podezření nebudou prokázána.

Pozici lídra do evropských voleb přijímám s plnou odpovědností. Nadále budu prosazovat eurorealistický program, který se vymezuje proti stávajícímu vývoji Evropské Unie. EU systematicky směřuje k vytvoření „Spojených států evropských“ s centrálním diktátem z Bruselu a rozsáhlou ztrátou národní suverenity a identity. Zastávám názor, že členství v EU nesmí být nadřazeno národním a státním zájmům! Jsem připraven hájit národní zájmy České republiky svým aktivním působením v Evropském parlamentu. Tak, jako jsem po devět let činil v Bruselu jako zástupce České republiky za obor cestovního ruchu.

Těším se na setkání s Vámi a děkuji za Vaši podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama