Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2014 14:52:21

„Expert“ na Evropskou unii a jeho líbivý slogan

  „Expert“ na Evropskou unii a jeho líbivý slogan

Pokud lídr kandidátky do Evropského parlamentu a Babišovo kůň Telička neustále mluví o tom, aby „jsme přestali okopávat kotníky EU a začali si v ní budovat pozici“, tak je to velice arogantní a demagogické.

Proč? Protože pan Telička může v prvém případě za to, že Česká republika nemá v Evropské unii vybudovanou silnou pozici. Pan Telička v době přístupových rozhovorů o vstupu České republiky do Evropské unie nevyjednal lepší postavení naší republiky v rámci Evropské unie. Ba naopak.


V současné době hnutí ANO vsadilo na populistický slogan v boji o křesla, placená Evropskou unií. Hnutí ANO se tímto sloganem samo pomalu dehonestuje, protože lídr kandidátky může velikou měrou za to, že Česká republika hraje druhé housle v EU.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama