doc. JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2014 20:05:21

Nedbálek (ČS): Stop veřejnoprávní České televizi s kapciózními informacemi

Nedbálek (ČS): Stop veřejnoprávní České televizi s kapciózními informacemi

17. 3. 2014 9:50 Česká Suverenita žádá zrušení poplatku za rozhlasové a televizní vysílaní.

Situace na Krymu mne nenechává lhostejným, a proto se k ní musím vyjádřit. Jsem v naprosté jednotě s tiskovou zprávou strany Česká Suverenita. Dění na Ukrajině se měří dvojím metrem. Vše ovládla politická hysterie a neobjektivní informace některých médií. Naši vládní politici, ale i někteří další, včetně opozice, viní většinou za vzniklou situaci pouze Rusko. Odmítám takový jednostranný pohled, cílem je vymývání mozků občanů a prosazování zájmů byrokratické EU, NATO a USA.

Jako naprosto zavádějící informace je, když poslanec dolní komory českého parlamentu za hnutí Úsvit přímé demokracie Milan Šarapatka, říká, že neviděl vojáky a ČT 24 ještě v průběhu hovoru ukázala podprahově obrázek vojáků.

Vysílání České veřejnoprávní televize a Českého rozhlasu nás každodenně přesvědčuje o tom, že pojem objektivita jim je velmi vzdálený. Tím se dostávají do rozporu se zákony o České televizi a Českém rozhlasu, ale i se svými vlastními kodexy. Jasnými příklady jsou každodenní manipulované informace o rusko-ukrajinské krizi, které jsou nám nabízeny jednostranně a pohled z druhé strany zcela chybí. Vrcholnou ukázkou neobjektivity vysílání České televize bylo skandální (ne)tlumočení vyjádření ruského prezidenta Putina v přímém přenosu. Proto se Česká Suverenita rozhodla vytvořit petici občanů ke zrušení rozhlasového a televizního poplatku. Považujeme totiž za nemravné, aby občané byli nuceni platit ze svých peněz tak neobjektivní zpravodajství, jaké jim Česká televize i Český rozhlas poskytují. Objem vybraných prostředků z poplatků pro Českou televizi činí ročně 6 miliard Kč a tyto prostředky je možno nepochybně využít smysluplněji, než je vyhazovat za službu, kterou Česká televize a rozhlas neplní.

Proto žádejme zrušení poplatku za rozhlasové a televizní vysílaní. 

JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama