Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2014 14:10:48

Zlín 21 a starostové podporují KDU-ČSL ve volbách do Evropského parlamentu

Zlín 21 a starostové podporují KDU-ČSL ve volbách do Evropského parlamentu

Zlín – Hnutí Zlín 21, které se s KDU-ČSL dohodlo na vytvoření koaličních kandidátky do podzimních voleb do zlínského zastupitelstva a postavení společného kandidáta do Senátu, podporuje lidovce také v Evropských volbách.

„S Tomášem Zdechovským jsem měl možnost spolupracovat a poznal jsem ho jako spolehlivého a férového člověka, který splní vše, co slíbí. Věřím, že své schopnosti uplatní i v případě svého zvolení do Evropského parlamentu. Na kandidátce KDU-ČSL jsou lidé, u nichž si můžeme být jistí, že budou pracovat ku prospěchu nás všech. Vyzýváme proto všechny naše příznivce, aby i oni v evropských volbách podpořili svým hlasem křesťanské demokraty,“ říká předseda hnutí Aleš Dufek, který je náměstkem zlínského primátora.
„V dnešní době jsme spíše svědky tříštění politických sil. My ale chceme ukázat, že jsme ochotní překonat některé rozdíly a spojit své síly s jiným uskupením, k němuž máme v mnohém blízko, a prosadit tak dobrou věc,“ zakončuje Dufek své prohlášení na podporu lidoveckých kandidátů. 
KDU-ČSL podpořila i řada nezávislých starostů. KDU-ČSL do voleb podpořila i řada nezávislých starostů a nestraníků. Mezi nimi i starosta Luže na Chrudimsku Radek Zeman. „Určitě podpořím Tomáše Zdechovského a kandidátku KDU-ČSL. Je na ní řada mladých a vzdělaných lidí,“ dodal starosta Luže Zeman.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama