ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2014 22:30:56

Bilý dům se rozhodl?

Bilý dům se rozhodl?

Bílý dům oznamuje, Bílý dům se neptá. Bílý dům si opět bude chtít dělat to, co se mu zlíbí. Spojenci to budou muset podpořit

 Spojené státy posílí svou vojenskou přítomnost v Evropě. Uvedl to Bílý dům s tím, že jde o reakci na nové bezpečnostní výzvy a ukrajinskou krizi.

Bílý dům oznamuje, Bílý dům se neptá. Bílý dům si opět bude chtít dělat to, co se mu zlíbí. Spojenci to budou muset podpořit. Docela přesně to zapadá do výroku prezidenta Baracka Obamy, který prohlásil, že USA mají práva zasáhnout kdekoliv a kdykoliv, pokud budou ohroženy jejich zdroje.

Těmi ohroženými zdroji se asi myslí naleziště břidlicového plynu na Ukrajině, kde je již přítomen jako jeden z šéfů firmy, která bojuje o koncesi syn amerického viceprezidenta Joe Bidena. A jak na potvoru se tato naleziště nachází na vzbouřeném Východě. Pohádkám o demokracii a míru věří už jen málokdo. Opravdu to chceme?

Mgr. Petr Adam
poslanec Úsvitu za Jihomoravský kraj
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama