JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2014 12:18:32

Část místní silnice opravíme společně s obcemi

Část místní silnice opravíme společně s obcemi

Frekventovaná místní silnice, která je důležitou spojnicí mezi Českou Třebovou a Řetovou, dostane v nejbližších dnech na nejkritičtějším úseku nový kabát.

Není sice v majetku kraje, ale vzhledem k jejímu katastrofálnímu stavu inicioval hejtman Martin Netolický obnovu povrchu při  společném jednání obcí Přívrat, Řetová, Řetůvka. Dnes se začíná frézovat nejvíce postižená část v lesním úseku.

„Stav byl neúnosný, jednalo se bezesporu o jednu z nejhorších silnic v kraji,“ konstatoval hejtman Netolický a pokračoval: „Jsem rád, že na silnici, která sice není v našem majetku, ale je důležitou spojkou mikroregionu s krajskou sítí silnic, se podařilo nalézt krajské i obecní prostředky. Celkové náklady budou 470 tisíc korun.“ Po vyfrézování bude na část silnice položen nový asfalt.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama