MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2014 14:55:00

Senát ČR předvedl přesný příklad pozitivní diskriminace

Senát ČR předvedl přesný příklad pozitivní diskriminace

Senátor zaplatil Senátu ČR pokutu dvacet tisíc

Senátor MUDr. Vladimír Dryml zaplatil na začátku týdne pokutu 20.000 Kč, kterou mu uložil mandátní a imunitní výbor Senátu ČR za rasový přestupek vůči jemenskému lékaři záchranné služby Královéhradeckého kraje.

„Dnešním dnem bylo dovršeno zcela absurdní rozhodnutí Senátu ČR, abych zaplatil finanční pokutu za výrok „Vrať se, odkud si přišel, pokud nechceš dodržovat české zákony“, které jsem pronesl jako ředitel vrchlabské nemocnice, když došlo ze strany lékaře k hrubému porušení bezpečnostních předpisů v prostorách zdravotnického zařízení“, komentuje situaci senátor.

„Senát ČR předvedl přesný příklad pozitivní diskriminace, kvůli které v naší zemi roste neustále nenávist k cizincům, příslušníkům jiných kultur a náboženství. Na rozdíl od premiéra Bohuslava Sobotky jsem ovšem svou pohledávku zaplatil“, říká Vladimír Dryml.

„Zaplacením pokuty ve lhůtě udělené Senátem ČR jsem splnil svou úřední povinnost, nicméně nyní jsem odhodlaný podat stížnost k Ústavnímu soudu, který poprvé v historii naší země rozhodne o sporu mezi senátorem a institucí Senátu ČR“, upozorňuje senátor.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama