JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2014 21:00:52

20. ročník fotbalového Vršovan cupu pod záštitou senátora Antla

20. ročník fotbalového Vršovan cupu pod záštitou senátora Antla

Poslední červnový víkend se pod záštitou senátora JUDr. Miroslava Antla uskutečnil 20. ročník Vršovan cupu. Tento největší turnaj v malé kopané na Rychnovsku pořádá tradičně Sokol Voděrady.

 “Letos tu máme rekordních 48 týmů, takže kromě 6 hřišť ve Voděradech jsme poprvé v historii museli jednu skupinu odehrát v sousedních Houdkovicích,” sdělil nám při příjezdu hlavní pořadatel a duše turnaje Mgr. Josef Kovaříček (na snímku se senátorem Antlem).

Maraton zápasů díky zkušeným organizátorům a delegovaným okresním a krajským rozhodčím proběhl podle plánu.

Letošní ročník měl již v sobotu svůj vrchol v podobě slavnostního vyhodnocení uplynulých 20 let. Vzácní hosté v čele s předsedou Ústavně právního výboru Senátu Parlamentu ČR Miroslavem Antlem odměnili nejen nejlepší týmy a střelce uplynulých ročníků, ale i pořadatele, bez kterých by Vršovan cup nemohl existovat.

Největší ovace účastníků sklízí hlavní pořadatel Josef Kovaříček.

“Pan Kovaříček je velký sportovec a jak mi dnes v rozhovoru řekl, zajímá se nejen o fotbal, ale aktivně i stolní tenis, hokejbal či nohejbal, kde k mému velkému údivu působil jako trenér reprezentace USA. Poděkoval jsem jemu i celému týmu organizátorů za skvělou práci,” svěřil se Miroslav Antl.

Z vítězství v jubilejním 20. ročníku se nakonec radoval tým Malá šance.

Podrobnosti o turnaji:

http://rychnovsky.denik.cz/fotbal_region/vrsovan-cup-ve-voderadech-uzavrel-druhe-desetileti.html

 http://www.orlickytydenik.cz/v-reprize-lonskeho-finale-vyhrala-mala-sance/

Akci podpořil Královéhradecký kraj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama