Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2014 22:22:00

Tunel Blanka do voleb otevřen nebude

Tunel Blanka do voleb otevřen nebude

Pražská politická reprezentace, zastoupená toho času jednobarevnou radou složenou z členů TOP 09, pochopila, že by otevření tunelu Blanka pár dnů před volbami vyvolalo více problémů, než kolik by jich vyřešilo.

Občané Prahy totiž až po otevření tunelu pochopí, že se jedná pouze o částečné řešení vnitřního okruhu města, a to za astronomických téměř 40 miliard korun.

Pokud bude Praha chtít propojit již hotovou část vnitřního okruhu, a to včetně tunelu Blanka po jeho dokončení, s expresním okruhem, vyžádá si to další desítky miliard korun. Pražská radnice, v posledních letech pod vedením TOP 09, ODS i ČSSD, tak předloží veřejnosti – ihned po volbách – účet z vlastní neschopnosti.

„Otcové města“ ze současných i budoucích radničních stran by měli před volbami otevřeně říci, kolik bude dokončení celého vnitřního okruhu město stát a jak tyto peníze nové vedení radnice zajistí.

Jiří Paroubek, expremiér a předseda strany LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama