Mgr. Miroslav Raindl

Navažme na to dobré - kandiduji do Senátu
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 11:00:46

Ukrajina stále na cestě k trvalé občanské válce

Ukrajina stále na cestě k trvalé občanské válce

Prezidentské volby, kterých se půlka Ukrajiny nezúčastnila, rozhodně nepřinesly žádné uklidnění, ale spíše další hrocení situace ze strany kyjevské vlády.

Boje pokračují a rostou i ztráty na lidských životech, umírá civilní obyvatelstvo a k vyváženému vyjednávání nedochází. Sliby o ústupcích Petra Porošenka se najednou zase mění v prohlášení, že bude zakázán ruský jazyk, kterým mluví většina východního obyvatelstva. Vytváří se tak hluboké rány, které se budou poté jen dlouze hojit, a i tak zůstanou viditelné jizvy. I kdyby dnes nakrásně silou veškeré ozbrojené odpůrce kyjevské vlády převálcovali, tak kromě pravděpodobného vzniku partyzánské války vznikne také doutnající nenávist. Snaha všechny své odpůrce převálcovat má nyní také podobu snahy zrušit ukrajinskou komunistickou stranu, která si dovolila oprávněně kritizovat nově vzniklé poměry. Přitom budou zcela ignorovat vůli lidí, kteří Komunistickou stranu Ukrajiny opakovaně volili. Opravdu další ukázka „nové demokracie“ na Ukrajině. 


Mgr. Miroslav Raindl, kandidát KSČM do Senátu Parlamentu ČR, volební obvod č. 63 – Přerov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama