ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2010 16:58:00

Prokletý kruhák u Nových Skorotic

Prokletý kruhák u Nových Skorotic

Ve věci plánovaného kruhového objezdu u Nových Skorotic jsem úplně bezradný.

Za mnoho let, co jsem v politice, jsem se vždy snažil vůči veřejnosti vystupovat otevřeně a vysvětlovat své názory a plány. Jako primátor jsem udělal mnohá rozhodnutí, která se nemusela líbit všem, ale vždy jsem za nimi stál a za nic a za nikoho se neskrýval.

Ve věci plánovaného kruhového objezdu u Nových Skorotic jsem však úplně bezradný. Po tom, co vše se o této lokalitě napsalo, se nemohu divit, že občané zde berou jakoukoli investici velmi negativně a jsou přesvědčeni, že si to „zařídili“ prominenti, kteří tu bydlí.

Dnes prý si povídali naštvaní cestující v patnáctce, že ten kruhák je pro Gandaloviče, aby mohl jednodušeji přijíždět.

Chápu, že je to skoro nemožné, ale znovu se snažím občany našeho města přesvědčit o tom, že jsem si nic nezařídil. Kdybych naopak měl možnost to nějak ovlivnit, určitě bych byl proti, neboť nová křižovatka přivede veškerou dopravu pod okna mého domu.

Pokud jsou jakékoli pochybnosti o potřebnosti této dopravní stavby, žádám, aby o celé věci bylo informováno Zastupitelstvo města a případně celé rozhodnutí změnilo.

Petr Gandalovič, poslanec

(Vyšlo v Ústeckém deníku)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama