Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2014 20:48:00

Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám

Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám

Europoslankyně Šojdrová se setkala se svými podporovateli

V sobotu 26. července 2014 proběhlo setkání poslankyně Evropského parlamentu Michaely Šojdrové s více než 160 přáteli a podporovateli v prostorách tenisového areálu Bajda v Kroměříži.

Setkání se zúčastnili sympatizanti, vážení hosté a přátelé z celé republiky. „Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám. Dostávám hodně dotazů a tak jsem spojila příjemné s užitečným, dobu letních prázdnin s prezentací mé činnosti v Evropského parlamentu,“ řekla Michaela Šojdrová, místopředsedkyně české delegace ve frakci Evropské lidové strany.  Poděkovala všem za pomoc ve volební kampani a představila členy svého poslaneckého týmu – asistenty v Evropském parlamentu Eduarda a Kateřinu Huliciusovy, asistentku v poslanecké kanceláři v Praze Johanu Krbcovu a krajskou tajemnici KDU-ČSL Karlu Vaculínovou, která bude její kontaktní osobou pro Zlínský kraj. Michaela Šojdrová otevře pracoviště poslanecké kanceláře ve všech krajích ČR. Její hlavní činností v Evropském parlamentu bude práce ve Výboru pro kulturu a vzdělávání, ve Výboru pro práva žen a rovnost pohlaví a ve Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin.

„Jsem hrdá na to, že jsem vaší poslankyní. Práce v Evropském parlamentu je práce pro vás – pro občany ČR, Evropany.“ Tak zní motto Michaely Šojdrové pro příštích pět let. Tímto setkáním rovněž naplňuje svůj předvolební slib, že bude více a otevřeně informovat o své činnosti v Evropském parlamentu. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama