Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2014 0:41:43

Mohelničtí NEZÁVISLÍ (OLC kraj) nastartovali kampaň v žlutém Porsche

Mohelničtí NEZÁVISLÍ (OLC kraj) nastartovali kampaň v žlutém Porsche

Má to symboliku, neboť tvrdíme, že i svému městu vrátíme dobrou, v posledních letech bohužel velmi pošramocenou, značku. A lidé na to slyší :-).

 Zajímavé volební autíčko, volební květina slunečnice a název města doplněný o srdce. Nezávislí pod mým vedením, sice pouze v malém městečku Olomouckého kraje, ale o to více výrazně, chtějí lidi pobavit, vzbudit optimismus, že nic není ztraceno, zaujmout a opět volby vyhrát. Vyhráli jsme už minule, a to s velkým náskokem, ale mnoho malých stran se proti nám domluvilo, město uvedlo do chaosu a zmatků, a to již nechceme opakovat. Proto říkáme lidem - jsme silný tým, chceme vaši silnou podporu, a město potom dovedeme opět tam, kam patří - mezi dobré značky regionu. Takže jsme zvolili kampaň spíše kreativní, protože představovat se moc nemusíme - lidé nás znají řadu let. Fotografie se nám natolik vyvedly, že jsem je dala do fotogalerie - potěšte své oko s námi. protože tolik nervozity je kolem, že je třeba to trochu rozrazit. Třeba žlutou barvou :-). Krásné léto všem, nejen Nezávislým nebo nezávislým :-).
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama