Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2014 22:44:37

Schwarzenbergův naivní pohled na události v Evropě

Schwarzenbergův naivní pohled na události v Evropě

Karel Schwarzenberg tvrdí, že podnikatelé, zemědělci a obyčejní lidé se musí v důsledku sankcí uskromnit, neboť tyto sankce prý zabrání „ruské agresi“, pokládám toto za lživou demagogii, neboť já jsem žádnou ruskou agresi v Evropě nezaznamenal.

Naopak, čeho jsem si všiml bylo to, že Ruská federace vyslala konvoj s humanitární pomocí na východní Ukrajinu, navzdory hrozbám USA a nesrozumitelné politice Kyjeva.

Myslím, že je nutností si ujasnit, že tuzemští politici, kteří souhlasí se sankcemi uvalených EU vůči Rusku, neponesou náklady stejně tak, jako obyčejní lidé, kteří tyto sankce pocítí naplno v praxi běžného života.

Čeští politici by měli mít zájem na tom, aby tuzemský trh a průmysl prosperoval, namísto toho, aby byl nadále devastován.




Petr Cvalín, člen OV KSČM Domažlice

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama