ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2014 17:01:34

Doktor Mengele

Doktor Mengele

Je nezvyklé a poměrně nekorektní, nejen obecně ale především ve „stranicky ukázněné“ sociální demokracii, vehementně propagovat zájmy a prospěch politických protivníků. Výjimku tvoří Ústecko a zejména přímo ústecká buňka několika sociál-demokratů.

Jejich postup a zejména jejich argumentace jsou natolik na hraně obyčejné selské logiky, až si panr doktor Pavel Dlouhý vysloužil mezi svými spolustraníky přezdívku „doktor Mengele“. Patrně proto, že dává své partaji jeden polibek smrti za druhým….             Skutečně jen několik desítek minut poté, co média před veřejností spolehlivě diskreditují  špičky  ČSSD  úřadující značně podezřele v Radě města Ústí, tedy ve chvíli, kdy si  doslova celý kraj čte o tom, jak nehorázně se pokoušeli poslankyně Kailová a její spoluviníci  prosadit  lukrativní trafiku pro její kamarádku bez ohledu na to, že by za to mohla být Kailová trestně stíhána (a patrně bude), píše anebo přinejmenším „podepisuje“  radní Mudr. Pavel Dlouhý toto prohlášení:

            A zastupitelstvo svým rozhodnutím dalo projektu divadla pro děti a mládež čtyřletou budoucnost a nezávislost na politických ambicích pánů Hausenblase a Haidlera, pro které mělo být divadlo hlavní předvolební téma. Poslední dny navíc hezky ukazují na personální propojení ODS s hnutím PRO! Ústí a jsou zřejmě předzvěstí jejich povolební spolupráce.

                                                            Najdete přímo na oficiální webu města !!

             Kladu si otázku proč to dělá?  Dostal snad pokyn „shora“, zachránit, co se dá? Ale ono se už nic zachránit nedá. Protože snaha prolobovat čtyřikrát šest milionů zcela neznámému a městem tudíž  nekontrolovanému a nekontrolovatelnému subjektu, je v podstatě trestným činem. To už ústeckým sociál-demokratům nikdo neodpáře. Spíš jim ještě něco přišije!!

             A co chce zachránit. Navíc jak obskurním způsobem? Ebola je údajně už téměř ve Vídni, neměl by se pan  doktor raději věnovat své profesi než politickým prohlášením?  Anebo přišel po několika letech služby v komunální politice o rozum?

To asi těžko, je-li stále ještě schopen poměrně sofistikovaně připravit a za pomocí místních komunistů prohlasovat zřetelný rozpočtový podvod. Což také mezi řádky jeho dopisu občanům z pasáže „a zastupitelstvo svým rozhodnutím dalo projektu budoucnost …“ vysvítá.  On vlastně vyhrořuje  i ostatním jedenadvaceti zastupitelům, že se v tom vezou s ním. 

Kdepak, Dlouhý míří jinam.         

             Neřeším teď samotnou kauzu. Té se poměrně přehledně a již dlouho věnují média. A doufám, že po posledních událostech i orgány činné v trestním řízení.

            Neřeším ani, kdo a jakou předvolební vizitku si tady vystavuje  O poolitické kultuře už vůbec nemluvím. Zejména ne tady, na stránkách Parlamentních listů. 

            Zajímá mne jediné. Jak může lokální politik a donedávna kandidát na primátora města za ČSSD dovolit napsat veřejně a transparentně:  Ano, já, paní Kailová, Vozábová a pan janeček, který přiznává, že za celý svůj život participoval na vzniku jednoho ochotnického divadelního představení, jsme se pokusili neoprávněně získat miliony z kapes občanů. Ale to nevadí. Byli jsme k tomu dohnáni a to ničím jiným, než předvolební kampaní ODS a dalších subjektů… 

            Není-li hlupák anebo maličko amorální ignorant, což jsme vyloučili, zbývá jediná odpověď. Pan doktor Mengele kope za někoho úplně jiného. Ale za koho?  To zjistíme asi teprve až po volbách. I taková je, holt, ta naše politika J

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama