Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2014 14:10:52

Buštěhrad navštívili přátelé z Ledra

Buštěhrad navštívili přátelé z Ledra

V pátek 26. září navštívili město Buštěhrad přátelé z Ledra.

V pátek 26. září navštívili město Buštěhrad přátelé z Ledra. Navštívili nejen představitele partnerského Buštěhradu, ale i zástupce dalších partnerských měst Středočeského kraje. Na setkání na Městské úřadě nechyběl ani radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„Jsme poslední roky svědkem rozvoje vztahů mezi Valle di Ledro a partnerskými městy v našem kraji. Od roku 2008, kdy byla podepsána dohoda o partnerství, do které se zapojily Příbram, Všeň, Buštěhrad, Milín, Nový Knín, Ptice, Chyňava a Doksy, se uskutečnila celá řada zajímavých akcí, která rozvinula přátelství založené již v době  prví světové války.“ komentoval setkání radní Štefek.

Valle di Ledro je horské údolí v italské provincii Trento. Před rokem 1918 bylo součástí Rakouska-uherské monarchie. Po vypuknutí 1. světové války byli obyvatelé vysídleni do Čech, kde se jich ujala právě zmíněná města…

Italská delegace si prohlédla sídlo Městského úřadu na zámku Buštěhrad a položila věnec k památníku zde pohřbených obyvatel Ledra na místním hřbitově.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama