Ing. Karel Janeček

Bez stranické příslušnosti.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2014 20:21:52

Každé volby jsou důležité a všechny hlasy rozhodují

Každé volby jsou důležité a všechny hlasy rozhodují

Podzimní komunální volby se nezadržitelně blíží. I když se tradičně těší přízni voličů, rád bych stejně všechny vyzval k tomu, aby do volebních místností přišli a odevzdali svůj hlas.

Naše demokracie je tak silná, jak silný je zájem lidí o veřejné dění. Volby jsou tou nejlepší příležitostí, jak se podílet na řízení naší země a jejího budoucího vývoje.

Sociální demokracie v současné době jako vládnoucí strana prokazuje, že chce nadále budovat z naší země moderní evropský sociální stát západního typu. Čím větší tak bude mít zastoupení v zastupitelstvech měst a obcí, tím bude její úsilí snazší. Vždyť právě na komunální úrovni je politika lidem nejblíže. Starostové a zastupitelé jsou s občany v každodenním kontaktu, znají dobře jejich problémy, vědí, co je pro jejich život nejdůležitější.

ČSSD i v komunálních volbách staví na své odpovědnosti vůči voličům. Mezi její priority patří mimo jiné podpora české ekonomiky, vznik nových pracovních míst a vytvoření pracovních příležitostí absolventy, maminky po rodičovské a lidi starší 50 let. S tím souvisí i nové investice a efektivní čerpání peněz z fondů EU. Podporujeme rovněž rodiny s dětmi. Díky krokům našich ministrů vláda schválila snížení daně z příjmu pro rodiny s dětmi, zavedení porodného i na druhé dítě a státní program, který rozšíří kapacity mateřských škol.

Sociální demokracie hodlá nadále tvrdě bojovat s kriminalitou, zvyšovat počty policistů v problémových lokalitách, odhalovat daňové úniky a korupci. Prosadili jsme také zvýšení platů pro učitele, policisty a hasiče - pro rok 2015 porostou o 3,5 procenta. Zvýšení pocítí kromě všech zaměstnanců veřejného sektoru také pracovníci v sociálních službách. Pokud jde o zrušení poplatků za recept a u lékaře, nařízení vstoupí v platnost od 1. ledna příštího roku. Od stejného data také porostou rychleji penze, a to s plným zhodnocením inflace. Z 15 na 10 procent se také sníží DPH na léky.

Naše volební sliby plníme. Daří se nám prosazovat důležité kroky v Parlamentu. Budeme rádi, když nám dáte svou důvěru a budeme na ně moci navázat i při řízení jednotlivých měst a obcí. Všechny důležité změny se nám díky tomu podaří uvést snáze v život. Pokud bude Sociální demokracie vaší volbou, zvolíte si jistotu, pokrok a odpovědný přístup, založený na znalosti každodenního života lidí a jejich potřeb. Přijďte 10. a 11. října k volbám! Každý hlas má smysl a je důležitý. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama