Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2014 7:56:40

Na Budeč přijel opět svatý Václav se svatou Ludmilou

Na Budeč přijel opět svatý Václav se svatou Ludmilou

O víkendu se konal již 10. ročník svatováclavských slavností na Budči u Zákolan.

O víkendu se konal již 10. ročník svatováclavských slavností na Budči u Zákolan. V sobotu začaly slavnosti poutí mší, v neděli pak bohatý program probíhal celý den. Akci, kterou pořádala obec Zákolany ve spolupráci se Sládečkovým vlastivědným muzeem v Kladně a Římskokatolickou farností v Roztokách u Prahy podpořil i Středočeský kraj.

„Společně s ředitelem Sládečkova vlastivědného muzea Zdeňkem Kuchyňkou jsme se shodli, že obrovský význam mají zdejší řemeslné dílničky, kde si nejen děti mohou mnohdy i poprvé vyzkoušet být dráteníkem, košíkářem, perníkářkou, pradlenkou, keramikem nebo vyrábět hračky ze dřeva“, ocenil program radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který na Budeč vedle dalších hostů také přijel.

Největší návštěvou byl ale samozřejmě sv. Václav se svou chotí sv. Ludmilou, kteří na koních se svou družinou přijeli pozdravit přítomné. O zábavu se mimo řemeslných dílniček a různých stánků starala i skupina historického šermu Torax a soubor Regii Carovi regis.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama