Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2014 14:00:20

Prohlášení liberecké TOP 09 k situaci v Praze

Prohlášení liberecké TOP 09 k situaci v Praze

Liberecká organizace TOP 09 se výrazně distancuje od výroků v celorepublikových médiích, že díky pražské krizi i volebním výsledkům je celá strana v rozkladu, a prohlašujeme:

 Pražské události okolo rezignace pánů Hudečka a Vávry se na naší společné práci odrážejí pouze okrajově, nikoliv zásadně. Stojíme plně za svým vedením a věříme, že Praha si svou situaci vyřeší sama, a strana jako celek vyjde z nastalé krize se ctí a vnitřně posílena.

Volební výsledek naopak posílil postavení liberecké TOP 09, neboť získala dva mandáty do libereckého zastupitelstva, což je pro nás úspěch a premiéra – dosud jsme ve statutárním městě své zastupitele neměli. Stejně tak jsme premiérově uspěli i v Bedřichově, Janově nad Nisou a dalších menších obcích.

Zasáhla nás pouze údajná rezignace Jiřího Kočandrleho v České Lípě, předsedy tamější místní organizace TOP 09. V tomto případě je ovšem nutné podotknout, že podle stranických stanov musí být jeho rezignace doručena písemnou formou, což se doposud nestalo, a pan Kočandrle má do té doby plné právo svůj názor změnit.

Věříme, že neustávající negativní kampaň médií proti TOP 09 vyburcuje naše členy a podporovatele k další aktivní práci ve jménu našich společných hodnot – Tradice, Odpovědnosti a Prosperity.

Předseda KV TOP 09 Liberecký kraj, Petr Pošmourný
členové MO TOP 09 Liberec
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama