Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2014 20:08:46

Prezident Zeman udělal velmi dobré jméno České republice v Číně

Prezident Zeman udělal velmi dobré jméno České republice v Číně

Pokud Karel Schwarzenberg vytýká Miloši Zemanovi jeho nedávný politický postoj v Číně, který nejen já považuji za velmi pozitivní, tak by měl vědět, že pan prezident Zeman klade důraz na ekonomickou spolupráci mezi Českou republikou a Čínou.

Spolupráci, ze které bude profitovat tuzemská ekonomika a tudíž i české obyvatelstvo. Je velmi dobře, že pan prezident Zeman udělal vstřícné gesto v Čínské lidové republice. I díky návštěvě pana Zemana se prohloubí ekonomická spolupráce mezi oběma zeměmi. A to, že se Česká republika nebude vměšovat do vnitřních záležitostí Číny je odrazem toho, jak by se Česká republika měla v budoucnu zachovat i k jiným státům ve světě a naopak jiné státy k naší republice.

Pokud nadále pan Schwarzenberg mluví o tom, že „komunisté, fízlové a estébáci“ by neměli zaujímat nejen vysoké posty v politice, tak je to od něho velmi demagogické, neboť to, že byl někdo členem StB, či členem Veřejné bezpečnosti, z něj nedělá člověka neslušného či někoho, kdo by měl žít na okraji společnosti. Pan Schwarzenberg by si v prvém případě měl sám uvědomit, jaký vztah má k sudetským Němcům, kteří po obsazení Sudet kolaborovali s nacistickým režimem.

Petr Cvalín, člen OV KSČM Domažlice
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama