Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2014 20:06:10

O Pussy Riot vám nabídnu důkaz pravdy, pokud máte odvahu ho uveřejnit

O Pussy Riot vám nabídnu důkaz pravdy, pokud máte odvahu ho uveřejnit

Pošlete členkám Pussy Riot pozdrav od patriarchálního blbečka. Tak reagoval prezident Miloš Zeman na kritiku od dvou členek tohoto ruského uskupení, které právě použily uvedený nelichotivý termín vůči české hlavě státu.

Dobře, mohu vám nabídnout důkaz pravdy, ale obávám se, že nebudete mít odvahu ho uveřejnit. Dostal jsem právě dnes (rozhovor se uskutečnil v pátek) sérii fotografií, které dokumentují Pussy Riot. Máte-li odvahu, a každý skutečný novinář by měl mít odvahu, jako američtí novináři při aféře Watergate, pak jim pošlete od patriarchálního blbečka pozdrav, který bude obsahovat sérii asi deseti fotografií z jejich bohulibé činnosti. Myslím si, že víte, o čem mluvím... 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama