Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2014 19:24:39

V osobě Mgr. Zdeňka Semoráda získalo MMR dalšího zdatného zaměstnance

V osobě Mgr. Zdeňka Semoráda získalo MMR dalšího zdatného zaměstnance

Ministryně Karla Šlechtová jmenovala náměstka sekce evropských programů

Sekce evropských programů Ministerstva pro místní rozvoj má od 8. prosince nového náměstka.

Mgr. Zdeněk Semorád v předchozích letech působil například jako ředitel úřadu Regionální rady Severovýchod nebo jako vedoucí odboru rozvoje a strategie statutárního města Pardubice, kde do června letošního roku vedl i kancelář primátora.

„Věřím, že v osobě Mgr. Zdeňka Semoráda získalo ministerstvo do svého týmu dalšího profesionálně zdatného zaměstnance. Pan magistr Semorád má dlouhodobé zkušenosti s řízením programů a i proto se domnívám, že kvalitativně velmi posílí celou sekci evropských programů,“ dodala k dnešnímu jmenování ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Hlavní agendou nového náměstka ministryně bude především řízení operačních programů. Za období 2007 – 2013 půjde o Integrovaný operační program, Operační program Technická pomoc a také přeshraniční programy. V novém období 2014 – 2020 bude mít Mgr. Zdeněk Semorád na starosti Integrovaný regionální operační program, Operační program Technická pomoc a programy v rámci Evropské územní spolupráce.

Mgr. Zdeněk Semorád 8. prosince 2014 nastupuje po náměstkovi Marku Kupsovi, který byl dočasně pověřen zastupováním ve funkci náměstka pro evropské programy. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama