Martina Dlabajová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2015 20:45:00

Zaměstnanost mladých je klíčová pro růst české ekonomiky

Zaměstnanost mladých je klíčová pro růst české ekonomiky

Projekt motivačních stáží s názvem PROČBYNE? nabízí mladým lidem ve věku od 18 do 25 let první dvě výjimečné stáže.

 Jako první si vezme pod křídla na dva týdny stážistu ministr financí Andrej Babiš, další zájemci mohou bojovat o místo v kanceláři v Evropském parlamentu v Bruselu přímo u europoslankyně Martiny Dlabajové.Projekt si klade za cíl podporu zaměstnanosti mladých lidí, propojení škol a praxe a nabízí mimořádné pozice u špičkových českých manažerů, kteří jsou ochotni se podělit o své zkušenosti. Více o projektu na webu www.procbyne.cz.

"Zaměstnanost mladých lidí je klíčová pro růst české ekonomiky a posilování její konkurenceschopnosti. Místo sociálních dávek dejme mladým příležitost k růstu a rozvoji," řekla Martina Dlabajová. 

Jak jít své kariéře naproti?

Sleduj vyhlášení prvního kola výzvy na webu www.dlabajova.eu, www.procbyne.eu, na Facebooku www.facebook.com/ProjektProcByNe, kde najdeš podrobnější informace a seznam zapojených osobností, podnikatelů a firem a aktuálně nabízených pozic. Pošli nám svůj životopis a popiš svůj profesní sen, který bys chtěl/a uskutečnit. Pokud nás tvůj příběh zaujme, potkáme se osobně při pohovoru. A pak už je jen krůček k tomu, aby se tvůj sen stal skutečností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama