František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2015 23:31:28

Odebralo by Norsko muslimské dítě, a dovolilo by si zadržovat dítě americké?

Odebralo by Norsko muslimské dítě, a dovolilo by si zadržovat dítě americké?

Na první odpovídám - nedovolilo. Na druhé odpovídám - nedovolilo. V obou případech ze strachu. V prvním před vystřílením úředníků, v druhém před nevídaným mezinárodním konfliktem. Proč si to dovolí vůči nám? Protože si to prostě necháme líbit!!!

Začínám se cítit jako občan země druhé kategorie. Kde je naše národní hrdost? Kde je naše odvaha? Kde je svébytnost našeho národa? Proč jsme tak, promiňte, podělaní? Proč premiér nevolá po podpoře všech autorit, proč Norsko veřejně neodsoudíme, ale poníženě mu slibujeme, že když nám vrátí naše děti, budeme i na našem území dodržovat jejich pravidla? A proč říkám NAŠE DĚTI? Protože jsou to naši občané probůh. I za situace, že by paní Michaláková někdy selhala, jsou tu prarodiče, příbuzní, české dětské domovy, cokoliv, co by vyřešilo situaci, než se vše vysvětlí. Je-li vůbec vysvětlovat co.
Nemáme odvahu vydat do Ameriky tři gaunery obchodující ve fiktivních firmách se zbraněmi (dnešní kauza o jejich vydání od pražského soudu), a soudce údajně bude chtít záruky že je Američané nebudou mučit. Chápete to? My se stavíme do role hlídačů Ameriky (!!!), kolébky demokracie (jak se tvrdí), a přihlížíme a PROSÍME Norsko, aby naše děti nebrala matce, a když nám je milostivě vrátí, budeme na svém území skákat, jak Norsko bude pískat.
Mezitím ovšem budeme živit z našich daní ty gaunery, co se náhle bojí vrátit tam, odkud přišli.
Stydím se, mám vztek, cítím bezmoc a ponížení za celou naši zemi.
Udělejme cokoliv. Jako otec synů si neumím představit, že by je kdokoli sebral, mohl bych je vidět dvakrát do roka na pár minut, a že by je nějaké úředické zrůdy od sebe odtrhly - jako by to byly věci. V kriminále by měli sedět ti úředníci.
Jsme tak malá země, že si musíme dát všechno líbit? Ne!!! Norsko porušuje zákony. Úplně ty základní. Ze špehování rodin se tam stal výhodný byznys. Pro znalce a řadu dalších profesí. Jsme v Evropské unii? Požádejme Evropskou unii o pomoc. O sankce proti Norsku. České děti patří do Čech. Sourozenci patří k sobě. Netvrdím, že paní Michaláková je dokonalá matka - protože o tom vím jen zprotředovaně. Ale i když připustím, že dokonalá není nebo někdy nebyla, každá matka má právo se s dětmi stýkat. Pro mne je ten jejich pseudoúřad normální gestapo, které ví, jaká "rasa" rodičů je nejlepší.
Zkrátka přestaňme prosit, zasáhněme tvrdě, sebevědomě, a pod hlavičkou Evropské unie. Úmluva o právech dítěte platí všude. A Norsko se musí vzpamatovat.
Musí pochopit, že co si nedovolí vůči muslimům, vůči Američanům, a jistě by si to nedovolilo vůči Rusům (umíte si představit, co by dělal Putin?), nesmí si dovolit ani vůči českým dětem české mámy.
Ne nadarmo mi to připomíná naše totalitní Československo, ve kterém Pavlínu Pořízkovou chtěli rodiče unést letadlem, aby se k ní dostali. Budeme to dnes my, kdo bude do Norska létat unášet naše děti, abychom uhájili jejich základní právo - být s matkou?
Tento článek nepíši ani tak jako politik - ale spíše jako táta a dědeček. A občan, který by rád byl hrdý na svou zemi, která nenechává své občany napospas jiným státům a jejich novodobým "Norimberským zákonům."
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama