František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2016 8:20:30 - snehurka2010

dotaz

Dobry den,reaguji na vas clanek ohledne Slovenska.Jak se vyjadril p.Babis,ceske zakony,ktere schvalila vlada pred nim,mu dovolila legalne sprivatizovat podniky.Ted,kdyz "usetril" nejake Kc,je to kazdemu trnem v oku.Vsichni poslanci jednohlasne zvednou ruce na zvyseni svych platu a duchodu se neboji,protoze si "nahrabali" dost.Ale obycejni duchodci,kkteri poctive pracovali i vic nez 40 let se dostavaji kvuli bydleni do financnich problemu.A to tvrdim,ze ceski duchodci jsou na tom podstatne lip nez slovensti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2016 9:42:04 - František Zwyrtek
Děkuji vám za reakci, ale neřídím se tím, co říká jeden politik - ať je to pan Babiš, nebo pan Sobotka, apod. Snažím se používat svou hlavu. Ale jinak - pokud někdo věří tomu, že panu Babišovi jde o obyčejného českého člověka, nedej bože důchodce, nebo malé firmy, živnostníky apod.,  respektuji právo na tento názor,, ale považuji to za mírně řečeno velmi naivní. Lidé tohoto typu (ale pozor, není sám, takových je mnoho jak na státní, tak lokální úrovni) myslí jen na ty, které ráno vidí v zrcadle. Mne stačila kauza Čapího hnízda, pár faktů z minulosti, a umím si spočítat jedna a jedna. To, že mu skáčeme na tu rétoriku, že všichni dělali všechno špatně, až já jsem ten spasitel, je věc druhá. Jedno mu neupírám - je to po čertech chytrý chlap, hráč a stratég - ale s jediným cílem. Ten cíl je "JÁ". Ne Česká republika a její občané. A protoiže má kolem sebe "nehrdiny", vychází mu to. Jen zatím - doufám. Slováci ho přirovnávají k Mečiarovi - stejný styl, stejná hra na lidovost. Slyším to tu ze všech stran. Což je srovnání, které mne zatím nenapadlo - přiznám.