Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2015 10:14:50

Dohodli jsme se na narovnání vztahů, Opencard dál funguje bez problémů

Dohodli jsme se na narovnání vztahů, Opencard dál funguje bez problémů

Prohlášení primátorky Adriany Krnáčové

Vyjednávací tým Hlavního města Prahy dnes dospěl se společností EMS ke konstruktivní dohodě, které bohužel nebylo schopné dosáhnout předešlé vedení Magistrátu.

Můžu tak všechny majitele karty Opencard uklidnit, že systém funguje a bude fungovat dál bez jakýchkoliv omezení. Jsem ráda, že mohu tuto pozitivní zprávu sdělit, a to na základě ujištění, které nám dnes poskytla společnost eMoneyServices. Ta zároveň přislíbila, že nepřistoupí k žádným destabilizačním krokům, které by jakkoliv omezily funkčnost současného systému.

Protože ale na provoz Opencard neexistovaly od loňského června žádné smlouvy a dodavateli nebyly spláceny závazky, dohodli jsme se dnes, že je nutné vztahy dle zákona narovnat. Hlavní město Praha dodavatele ujistilo, že svým závazkům dostojí, a ten ji ujistil, že následně bude systém opět podporovat. Do další schůzky, která se bude konat 16. února, vypracujeme právní posudek, jak svým závazkům v souladu se zákonem dostát. Do té doby žádné problémy, které by mohly systém jakkoliv destabilizovat, nehrozí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama