Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2015 19:16:30

Obama do Moskvy nepřijede

Obama do Moskvy nepřijede

Americký prezident Barack Obama nepřijede v květnu na oslavy 70. výročí ukončení 2. světové války do Moskvy. Oznámil to Obamův bezpečnostní poradce Ben Rhodes.


Zakončení prezidentského mandátu bude pro tohoto před lety tak toužebně očekávaného prezidenta typické. Hned po svém nástupu do své funkce byl oceněn Nobelovou cenou míru a poté zřejmě usoudil, že svého cíle již dosáhl, a proto už nemusí kroky vedoucí k světovému míru podnikat.

Domnívám se, že by se prakticky nenašla lepší příležitost na případné jednání o aktuálních světových válečných konfliktech, než právě v Moskvě při kulatých oslavách konce bojů zatím nejstrašnější války, kde jak USA, tak Rusko (či SSSR) figurovali jako spojenci a hlavní vítězové. Na diskusi však musí být vždy nejméně dva…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama