Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2015 15:31:00

Vzory, jakým je Rapotín, se můžeme chlubit

Vzory, jakým je Rapotín, se můžeme chlubit

Novou budovu obecního úřadu, prosperující firmu BCM a aktivity Svazku obcí Údolí Desné zhlédl v rámci své pracovní cesty na Šumpersko poslanec Ladislav Okleštěk. Průvodcem po regionu se mu stal starosta Rapotína Pavel Žerníček.

Poslanec Okleštěk si nemohl vynachválit celkový rozkvět lokality. Vedle nové infrastruktury a posílení cestovního ruchu nelze přehlédnout dominantu Rapotína v podobě nového obecního úřadu. Ten byl postaven z finančních zdrojů obce a na konci ledna letošního roku zkolaudován, jeho součástí je i nová knihovna a informační centrum.

„V půlce února mě čeká další cesta regionem, tentokráte s náměstkyní Ministerstva vnitra. Těší mě, že se můžeme pochlubit takovými vzory, jako je Rapotín,“ řekl Ladislav Okleštěk.

Starosta Žerníček zmínil, že kouzlo úspěchu prosperity a dobrého soužití všech obyvatel tkví v častém kontaktu s lidmi. „Do práce jezdím na kolečkových bruslích. Z dolního konce na horní potkám všechny obyvatele a denně s nimi diskutuji jejich problémy. Jsem zdejší rodák a nedám se ničím a nikým zviklat. Za těch 64 let, co zde žiji, mi to není ani zapotřebí,“ říká starosta.

Poslanec Okleštěk dále ocenil práci zdejšího největšího zaměstnavatele, strojírenské společnosti BC Morava, která zaměstnává sedmdesát pracovníků.. Z téhož důvodu má protokol z roku 1997 charakter mezinárodní smlouvy prezidentské kategorie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama