ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2015 10:31:15

Děti řádily v neděli v plzeňské Alfě na Maškarním bále

Děti řádily v neděli v plzeňské Alfě na Maškarním bále

Pohádkové bytosti, strašidla, zvířátka, ale také postavy z dětských seriálů byly k vidění na nedělním čtvrtém ročníku Maškarního bálu, který pořádal v Alfě na Americké třídě Městský obvod Plzeň 3.

Stejně jako v minulých letech se děti bavily při plnění pohádkových úkolů a soutěží, za které dostávaly sladké odměny. Nechyběla ani oblíbená dětská diskotéka, také malování na obličej či tvarování nafukovacích balónků. Na tatínky, maminky a jejich děti u balonkové brány při vstupu do sálu čekal známý zlobr Shrek s princeznou Fionnou.

Do programu Maškarního bálu se aktivně zapojilo i vedení centrálního obvodu – starosta Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka. Ti také vyhodnotili a odměnili nejlepší masky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama