Ing. Václav Votava

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2015 22:08:25

Výpady na koaliční partnery nám výkonnost ekonomiky ani výběr daní nezajistí

 Výpady na koaliční partnery nám výkonnost ekonomiky ani výběr daní nezajistí

01.03.2015 Chci věřit tomu, že hnutí ANO po svém sněmu nakročí k tomu, aby se stalo normální politickou silou, působící v rámci demokratické soutěže. Stejně tak doufám, že nyní tím končí i doba siláckých vyjádření vůči ostatním koaličním partnerům.

Jako předseda rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny si přeji spolupracujícího ministra financí, s nímž budu moci realizovat legislativní priority koaliční vlády v ekonomické oblasti, stvrzené v koaliční smlouvě a v programovém prohlášení vlády.   Myslím tím zejména lepší výběr daní, a tedy opatření v boji proti šedé ekonomice a daňovým únikům, novelu loterijního zákona, nastavení stabilního prostředí pro podnikatele a další.

Sociální demokracie, nejstarší politická strana v zemi, pronásledovaná v minulosti komunisty i nacisty, přinášející oběti řady svých členů za náš svobodný život, může být hrdá na svoji historii. Osočování a výpady Andreje Babiše na koaliční partnery nám výkonnost ekonomiky ba ani lepší výběr daní nezajistí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama