Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2015 15:28:00

S Čínou máme dobře nakročeno

S Čínou máme dobře nakročeno

Jedna z nejvlivnějších žen Čínské lidové republiky Liu Yandong, která zastává post vicepremiérky čínské vlády, přijala pozvání ministryně pro místní rozvoj na Holiday World 2016.

25. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu se bude konat 18. - 21. února 2016 v Praze.

„S čínskými partnery máme nyní nakročeno k velmi dobré spolupráci. Ráda bych, aby výsledkem bylo další navýšení počtu čínských turistů, kteří zavítají do naší země. Navíc od zítřka začínají v Šanghaji „České dny", které ukáží našim partnerům v Číně, co všechno jim může Česká republika nabídnout,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Vicepremiérka Liu Yandong se stane hlavním partnerem veletrhu Holiday World 2016, který se se orientuje na cestovní ruch ve střední Evropě. V rámci této akce bude i Čína představena českým turistům, pro které se tato destinace stane díky zavedení přímé letecké linky od září 2015 dostupnější. Součástí tohoto partnerství bude i oslava nového čínského roku. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama