ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2015 8:28:45

Na plzeňské „Trojce“ končí jarní výhraby a začnou první seče

Na  plzeňské „Trojce“ končí jarní výhraby a začnou první seče

Jarním respektive generálním úklidem prošly všechny zelené plochy a keřové skupiny, které obhospodařuje třetí plzeňský obvod.

Výhraby se nezaměřily pouze na likvidaci spadaného listí, odumřelých částí rostlin, mechů, větviček a jiných nečistot v trávníku snižující jeho kvalitu, ale také na úklid veškerých odpadků, které se na něm nacházely.

„Po ukončení jarních výhrabů jsme upozornili firmy pečující o travnaté plochy, aby zkontrolovaly a připravily techniku k zahájení prvních sečí, které budou probíhat od 27. dubna. Oproti minulým rokům, kdy obvod sekal 4x ročně chceme seče provádět častěji, což je, myslím, pozitivní zpráva“, informuje David Procházka (ANO), místostarosta centrálního obvodu.

Obvod se z počátku soustředí především na Chodské náměstí a náměstí Míru, kde se začátkem měsíce května budou odehrávat pietní akty v rámci Slavnostní svobody.

„U příležitosti Slavností svobody necháme opravit pomníky a pamětní desky, soustředíme se na úpravu zeleně, navýšíme také vývozy odpadkových košů a četnost úklidů a kontrol navštěvovaných míst. Provádíme rovněž blokové čištění centra a strojní metení chodníků s použitím desinfekce“, dodává David Procházka.

Městský obvod Plzeň 3 žádá občany, aby své připomínky, poznatky a podně­ty, které souvisí
s prováděnými úklidy a sečemi, zasíla­li na email uklidMO3@plzen.eu nebo zelenMO3@plzen.eu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama