Petr Holeček

  • STAN
  • Kralupy nad Vltavou
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2015 10:28:43

Budou komunikace D8 a R7 konečně propojeny?

Budou komunikace D8 a R7 konečně propojeny?

V pondělí 11.5 2015 se na středočeském hejtmanství ve Zborovské ulici v Praze sešli zástupci Spolku 101 k jednání o propojce mezi komunikacemi D8 a R7.

Jednání se účastnil starosta města Kralupy nad Vltavou Petr Holeček (STAN), starostka obce Velké Přílepy Věra Čermáková (STAN) , ministr dopravy Daniel Ťok, první náměstek ministerstva dopravy  Tomáš Čoček,,hejtman Středočeského kraje Miloš Petera a vedoucí odboru dopravy Lukáš Kopřiva. Schůzka, o kterou požádali představitelé Spolku 101,  měla objasnit vztahy mezi financováním a realizací silničního obchvatu Kralup nad Vltavou a propojky mezi teplickou dálnicí D8 a rychlostní kladenskou komunikací R7. Oba zástupci obcí deklarovali nezbytnost nové silnice pro dopravu, zdraví a bezpečnost obyvatel v oblasti severně od Prahy.  Na  jednání bylo potvrzeno, že po zaslání  písemných podkladů a připravené dokumentace předloží ministr dopravy návrh financování této komunikace do vlády a do budoucího státního rozpočtu. Zástupci ministerstva i Středočeského kraje deklarovali zájem obou institucí o realizaci dopravní spojnice a dohodli se na vzájemné spolupráci při její výstavbě.

Petr Holeček
starosta Kralup nad Vltavou

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama