Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2015 20:48:19

O co více kritiky – o to rychlejší kontrola???

O co více kritiky – o to rychlejší kontrola???

Elektronická evidence tržeb. Téma, které v poslední době hýbe politikou, živnostníky a drobnými podnikateli, ale i odbornou veřejností. Poslední události nahrávají všem kritikům.

 Elektronická evidence tržeb. Téma, které v poslední době hýbe politikou, živnostníky a drobnými podnikateli, ale i odbornou veřejností. Poslední události nahrávají všem kritikům.Paní Petra Fenclová vystoupila v TV pořadu jako silná odpůrkyně elektronické evidence tržeb. Dovolila si to, co si dnes dovolí málokdo a ostře oponovala ministrovi financí Babišovi.  A co následovalo? Hned druhý den kontrola z okresní správy sociálního zabezpečení. Někdo si řekne, jen horlivý šéf jednoho úřadu se chce zavděčit.  Ale červíček pochybností hlodá. Komu má celá evidence sloužit? Nechce jejím prostřednictvím někdo třeba ovládat malé a střední podnikatele a zbavovat se nepohodlných? Nechce někdo ještě více posílit svůj vliv? Nechce třeba podnikatel a zároveň ministr mít k ruce informace, ke kterým se nikdo jiný nedostane? Platit daně je správné a kontrola je logická, potřebná. To co se dnes děje, ale spěje spíše k snaze ovládat………. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama